Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i smaczne ciasto cytrynowe, zawsze się udaje - wychodzi puszyste!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2989
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2989
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Składniki
Całe jajka utrzeć z cukrem.
Skórkę z jednej cytryny otrzeć do jajek.
Dodać przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Dodać jogurt naturalny i olej,
Ciasto przelać do wąskiej formy wysmarowanej margaryną i oprószoną bułką tartą.
Piec przez 50 min w 180 stopniach.