Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13000
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13000
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Składniki
Ugotować budynie zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale w podanej ilości mleka i ostudzić.Masło utrzeć na puch.Ucierać dodając po 1 łyżce budyniu.Ucierać aż masa będzie gładka.
Galaretki rozpuścić w 2,5 szklanki wody i odstawić do stężenia.Na biszkopt nałożyć krem. posypać bakaliami i czekoladą.Ciasto zalać tężejącą galaretką.Zanim zastygnie poukładać biszkopty jeden obok drugiego.gotowe ciasto polać polewą.
Przepis znalazłam gdzieś na necie, ale go wypróbowałam.