Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 152
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 310
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 152
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 83
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 95
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 310
Składniki
Ugotować budynie zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale w podanej ilości mleka i ostudzić.Masło utrzeć na puch.Ucierać dodając po 1 łyżce budyniu.Ucierać aż masa będzie gładka.
Galaretki rozpuścić w 2,5 szklanki wody i odstawić do stężenia.Na biszkopt nałożyć krem. posypać bakaliami i czekoladą.Ciasto zalać tężejącą galaretką.Zanim zastygnie poukładać biszkopty jeden obok drugiego.gotowe ciasto polać polewą.
Przepis znalazłam gdzieś na necie, ale go wypróbowałam.