Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i "mokre" pyszne ciasto czekoladowe
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 20
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2232
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 20
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2232
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Składniki
Jaja ubić z cukrem i cukrem wanil. na puszystą masę.Dodać kakao i mąkę cały czas miksując,gdy gładkie wlać ostudzoną margarynę.Połączyć miksując jeszcze chwilę
Tortownicę o śr ok 24 cm posmarować tłuszczem posypać bułką tartą,wylać ciasto wstawić do nagrzanego do temp 200 stopni piekarnika piec ok.25 min
Uwaga w piekarnikach z ogrzewaniem tylko od spodu ciasto piecze się dłużej w niższej temp.bo lubi się przypalić :)