Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i "mokre" pyszne ciasto czekoladowe
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 26
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 149
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 122
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 123
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 26
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 149
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 122
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 123
Składniki
Jaja ubić z cukrem i cukrem wanil. na puszystą masę.Dodać kakao i mąkę cały czas miksując,gdy gładkie wlać ostudzoną margarynę.Połączyć miksując jeszcze chwilę
Tortownicę o śr ok 24 cm posmarować tłuszczem posypać bułką tartą,wylać ciasto wstawić do nagrzanego do temp 200 stopni piekarnika piec ok.25 min
Uwaga w piekarnikach z ogrzewaniem tylko od spodu ciasto piecze się dłużej w niższej temp.bo lubi się przypalić :)