Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędnie czekoladowe ciasto bez grama mąki i cukru. Idealny przepis dla osób dbających o linię. Możecie sięgnąć po ten smakołyk bez najmniejszych wyrzutów sumienia. Już jeden kawałek w pełni zaspokoi Waszą potrzebę na coś słodkiego. Sam proces przygotowania ciasta zajmie Wam nie więcej niż 15 minut.
kwadratowa blaszka 15x15 cm / keksówka 20x10 cm
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 231
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 231
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Piekarnik nastaw na 170 stopni.
Fasolę odsącz z zalewy i przełóż do miski.
Białka oddziel od żółtek. Żółtka przełóż do miski z fasolą. Białka pozostaw w osobnym naczyniu.
Fasolę z żółtkami zmiksuj na gładką masę przy użyciu blendera. W trakcie miksowania dodaj erytrytol, proszek do pieczenia, kakao i cynamon.
Białka ubij na puszystą pianę i przełóż do pozostałych składników. Ciasto wymieszaj delikatnie łyżką.
Ciasto przelej do blaszki wyścielonej papierem do pieczenia. Piecz przez około 40 minut (do suchego patyczka).