Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17395
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1074
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6228
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 578
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17395
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1074
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6228
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 578
Składniki
1. Wszystkie składniki włóż do miski. 2. Wymieszaj. 3. Przełóż do formy wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C około 60 minut.
5. Przepis na polewę czekoladową: - 2 łyżki masła - 2 łyżki śmietanki 12% - 2 łyżki kakao - 4 łyżki cukru - 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 6. Wszystkie składniki przełóż do rondelka. 7. Podgrzewaj do momentu rozpuszczenia się cukru. 8. Polej wierzch ciasta. 9.Smacznego