Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne, czekoladowe ciasto z brzoskwiniami. Ciasto z jogurtowo-budyniową pianką.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 222
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 44
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 886
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 222
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 44
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 886
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Składniki
ciasto-Czekolady z 50 g. masła rozpuścić nad parą.Przestudzić do letniego.Resztę masła,zmiksować z cukrem. Potem z letnią czekoladą i śmietaną.Dodawać po jednym jajku i dalej miksować.Przesiewać mąkę z proszkiem ,kakao i wymieszać .Można mikserem. Wyłożyć na blaszkę z papierem do pieczenia (30x40).
owoce-Na górę wyłożyć cząstki pokrojonych brzoskwiń.
krem-Jajka zmiksować z cukrem, potem jogurtem,śmietaną a na koniec z przesianymi budyniami. Wylać na brzoskwinie. Piec w 175* ok.60 min. Po przestygnięciu oprószyć cukrem pudrem.