Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne, czekoladowe ciasto z brzoskwiniami. Ciasto z jogurtowo-budyniową pianką.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5670
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 955
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36690
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 113
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5670
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 955
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 248
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36690
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 113
Składniki
ciasto-Czekolady z 50 g. masła rozpuścić nad parą.Przestudzić do letniego.Resztę masła,zmiksować z cukrem. Potem z letnią czekoladą i śmietaną.Dodawać po jednym jajku i dalej miksować.Przesiewać mąkę z proszkiem ,kakao i wymieszać .Można mikserem. Wyłożyć na blaszkę z papierem do pieczenia (30x40).
owoce-Na górę wyłożyć cząstki pokrojonych brzoskwiń.
krem-Jajka zmiksować z cukrem, potem jogurtem,śmietaną a na koniec z przesianymi budyniami. Wylać na brzoskwinie. Piec w 175* ok.60 min. Po przestygnięciu oprószyć cukrem pudrem.