Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, wilgotne i pachnące czekoladą ciasto z dodatkiem cukinii niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu.ldealne na każdą okazję.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12787
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12787
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Cukinię umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W garnku umieść mleko, masło, czekoladę,kakao zagotuj, mieszaj aż masło i czekolada się rozpuści. Zostaw do wystygnięcia.
Jajka ubij z cukrem, dodaj ostudzoną masę czekoladową,oraz mąkę przesianą z proszkiem i sodą na koniec dodaj cukinie.Mieszaj do połączenia składników.
Blachę keksówkę o wymiarach 36x15 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto. Piecz w temperaturze 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka. Po ostudzeniu możesz posypać cukrem pudrem. Smacznego.