Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, wilgotne i pachnące czekoladą ciasto z dodatkiem cukinii niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu.ldealne na każdą okazję.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14646
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14646
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Składniki
Cukinię umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. W garnku umieść mleko, masło, czekoladę,kakao zagotuj, mieszaj aż masło i czekolada się rozpuści. Zostaw do wystygnięcia.
Jajka ubij z cukrem, dodaj ostudzoną masę czekoladową,oraz mąkę przesianą z proszkiem i sodą na koniec dodaj cukinie.Mieszaj do połączenia składników.
Blachę keksówkę o wymiarach 36x15 wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż ciasto. Piecz w temperaturze 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka. Po ostudzeniu możesz posypać cukrem pudrem. Smacznego.