Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67454
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67454
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1845
Składniki
Margarynę utrzeć na puszystą masę z cukrami i żółtkami dodać mąkę wymieszaną z proszkiem,śmietanę oraz kakao.Ciasto przełożyć na blachę wyłożoną folią aluminiową.Przygotować posypkę;masło stopić,dodać cukier,mleko ,kokos.Lekko przestudzić i łyżką wykładać na surowe ciasto w formie kulek wciskać niezbyt mocno.Piec180st ok.50min