Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z mini biszkoptami ,idealne na różne okazje, ładnie wygląda i prezentuje się na stole.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej , mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 20x12 posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wylej pół ciasta , ułóż na nim mini biszkopty , przykryj drugą częścią ciasta. Na wierzch ułóż pozostałe biszkopty.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.