Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z mini biszkoptami ,idealne na różne okazje, ładnie wygląda i prezentuje się na stole.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1135
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113240
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 646
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1135
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 736
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej , mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 20x12 posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wylej pół ciasta , ułóż na nim mini biszkopty , przykryj drugą częścią ciasta. Na wierzch ułóż pozostałe biszkopty.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.