Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z mini biszkoptami ,idealne na różne okazje, ładnie wygląda i prezentuje się na stole.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15532
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4662
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2821
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15532
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4662
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2821
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej , mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 20x12 posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wylej pół ciasta , ułóż na nim mini biszkopty , przykryj drugą częścią ciasta. Na wierzch ułóż pozostałe biszkopty.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.