Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto czekoladowe z mini biszkoptami ,idealne na różne okazje, ładnie wygląda i prezentuje się na stole.
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1459
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 154
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1459
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 154
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej , mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Czekoladę pokrój w kostkę dodaj do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Keksówkę o wymiarach 20x12 posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wylej pół ciasta , ułóż na nim mini biszkopty , przykryj drugą częścią ciasta. Na wierzch ułóż pozostałe biszkopty.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.