Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebywale smaczne.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13826
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42005
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5121
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45895
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13826
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42005
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5121
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45895
Składniki
Wykonanie: Drożdże rozpuścić w letnim mleku z cukrem, dodać żółtka, miękką, margarynę, mąkę. Wyrobić ciasto, podzielić na trzy części. Każdą część dobrze rozwałkować i przełożyć sparzonymi mlekiem orzechami wymieszanymi z cukrem. Ciasto przełożyć do formy wysmarowanej tłuszczem i zostawić na 12 godzin. Piec w temperaturze 170 stopni przez 25 minut.