Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto o mocnym aromacie i lekko ostrym posmaku
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 89
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1347
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 301
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 65
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 89
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1347
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 301
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 65
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem,dodać miód,olej i mleko.Chwilę zmiksować.Mąkę przesiać,wymieszać z proszkiem,przyprawą do piernika i imbirem a następnie dodawać porcjami suche składniki do mokrych dokładnie mieszając łyżką(nie używać miksera). Wymieszane na jednolitą konsystencję ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem małą blaszkę (u mnie 22X22 cm ) Piec w 200 st ok 30-45 min (w zależności od wielkości naczynia i wysokości ciasta)