Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto rozpływa się w ustach,aromatyczne i bardzo smaczne. Serdecznie Wam polecam:)
Szybka i smaczna
Odsłon: 13911
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10260
Szybka i smaczna
Odsłon: 13911
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10260
Składniki
Blaszkę 25/25cm wyłożyć folią aluminiową. Na spód położyć krakersy. Ugotować budyń,pod koniec gotowania budyniu dodać kostkę masła i miksować do jego rozpuszczenia. Wrzucić jagody i delikatnie rozprowadzić je łyżką w kremie. Krem wylać na warstwę krakersów. Na krem dać warstwę krakersów i dżem wiśniowy.Przykryć krakersami.
Utrzeć masło i zmiksować z masą krówkową.Trzeba dać kostkę masła,u mnie pół kostki nie związało kremu. Masę krówkową wyłożyć na krakersy i przykryć ostatnią warstwą krakersów.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodając 150ml śmietanki. Lekko wystudzić i polać po krakersach. Ciasto dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!