Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4437
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1420
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4437
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1420
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Składniki
Mąkę przesiać z proszkiem. Margarynę zmiksować z cukrami na puch. Dodawać po jednym całym jajku. Następnie powoli łyżka po łyżce mąkę przesianą z proszkiem. Na końcu kakao. Dodać bakalie i wymieszać szpatułką. Przelać do formy wyłożonej papierem i piec 30 min w 180 * lub do suchego patyczka. forma o wymiarach 24/28 Wykonanie polewy; Czekoladę kruszymy na kawałki. Śmietankę grzejemy w garnuszku, gdy na brzegach pojawią się pęcherzyki zdejmujemy z ognia i wlewamy do czekolady. Mieszamy szpatułką, aż do całkowitego rozpuszczenia i połączenia składników.