Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zakończenie sezonu truskawkowego.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1539
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Jeżeli mamy duże truskawki można je podzielić na połowę. Ciasto: Z podanych składników zarobić ciasto kruche, rozwałkować,wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem brytfannę. Na cieście, w rzędach poukładać przygotowane truskawki. Ciasto piec w piekarniku o temperaturze 180 st, do momentu, aż będzie dobrze zrumienione. Ciepłe ciasto posypać cukrem pudrem. Smacznego.