Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotować ciasto: 2 szkl.mąki 2 jajka -jedno całe i żółtko 1/2 szkl.cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 125 margaryny do pieczenia jak będzie ciasto za twarde to dodać teochę śmietany do ciasta kruchego można dać różne owoce.I na to posypać kruszonką Kruszonka: trochę cukru trochę margaryny nie dużą iloś mąki piec w tem 180 około 30-40 minut
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 79
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
ciasto kruche rozrabiamy w misce.Tak mieszamy by złapac jedno litą masę.Po wyrobieniu ciasta nakładamy na blaszke ,ale naj pierw blaszkę wysmarować margaryną i posypać bułką tartą.