Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania a przy tym bardzo smaczne :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
wszystkie skladniki (oprocz 1 szklanki cukru,ktora bedzie potrzebna do pianki) z ciasta zagniesc i wyłożyc na wysmarowanej maslem blasze,dogniatając do blachy,troche zostawic na posypke
wylozyc jablka
białko ubic na sztywno dodac szczypte soli,dodac budyn dalej ubijając,nastepnie dodac cukier
pianke wylozyc na jablka i posypac resztą ciasta,wstawic do nagrzanego piekarnika na 180 stopni C i piec ok 1 h az sie zarumieni. Jak wystygnie posypac cukrem pudrem