Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania a przy tym bardzo smaczne :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1473
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18835
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1473
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5997
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8888
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18835
Składniki
wszystkie skladniki (oprocz 1 szklanki cukru,ktora bedzie potrzebna do pianki) z ciasta zagniesc i wyłożyc na wysmarowanej maslem blasze,dogniatając do blachy,troche zostawic na posypke
wylozyc jablka
białko ubic na sztywno dodac szczypte soli,dodac budyn dalej ubijając,nastepnie dodac cukier
pianke wylozyc na jablka i posypac resztą ciasta,wstawic do nagrzanego piekarnika na 180 stopni C i piec ok 1 h az sie zarumieni. Jak wystygnie posypac cukrem pudrem