Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 380
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1726
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3259
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26749
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 179
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 380
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1726
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3259
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26749
Składniki
masło z cukrem ucieramy na puszystą masę dodajemy po jednym jajku nadal ucieramy dajemy mak oraz przesianą mąkę z proszkiem ciasto mieszamy dajemy na blachę wyłożoną papierem pieczemy w 180 st około 45 minut
masło z cukrem ucieramy na puszysty krem dodajemy kwaśną śmietanę nadal ucieramy galaretki rozpuszczamy według przepisu na opakowaniu opłukane jabłka obieramy ze skóry kroimy w kawałki gotujemy 5 minut w wodzie z cukrem ciasto kroimy na pół smarujemy kremem dajemy tężejącą galaretkę z jabłkami wierzch smarujemy kremem posypujemy prażonym kokosem [kokos prażymy na suchej patelni] ciasto dajemy do lodówki na kilka godzin