Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
masło z cukrem ucieramy na puszystą masę dodajemy po jednym jajku nadal ucieramy dajemy mak oraz przesianą mąkę z proszkiem ciasto mieszamy dajemy na blachę wyłożoną papierem pieczemy w 180 st około 45 minut
masło z cukrem ucieramy na puszysty krem dodajemy kwaśną śmietanę nadal ucieramy galaretki rozpuszczamy według przepisu na opakowaniu opłukane jabłka obieramy ze skóry kroimy w kawałki gotujemy 5 minut w wodzie z cukrem ciasto kroimy na pół smarujemy kremem dajemy tężejącą galaretkę z jabłkami wierzch smarujemy kremem posypujemy prażonym kokosem [kokos prażymy na suchej patelni] ciasto dajemy do lodówki na kilka godzin