Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyjatkowo wilgotne i puszyste
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 31
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17426
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i jajkami na puch dodać marcepan pokrojony w drobniutką kostkę i wszystko razem ucierać kilka minut następnie dodać obydwie mąki wymieszane z proszkiem,sok i resztę składników wszystko razem zmiksować mikserem i wylać do keksowej foremki piec w 170 stopniach ok. 40 minut zostawić w foremce do przestygnięcia.Życzę smacznego.Upieczone ciasto można polać gorzką czekoladą ja akurat nie miałam ,wtedy jest smaczniejsze..