Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukacie przepisu na idealne ciasto marchewkowe ,to to spełni wasze oczekiwania – wilgotne ,nie za słodkie ,przyjemnie chrupiące orzechami .
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Składniki
Wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową. W jednym naczyniu wymieszać wszystkie składniki suche :mąkę , cukier ,sól ,sodę ,proszek do pieczenia i cynamon .Przesiać . W drugim naczyniu roztrzepać jajka z olejem . Połączyć zawartość obu naczyń ,dodać odciśniętą z soku marchewkę ananasy i orzechy i wymieszać łyżką do połączenia się wszystkich składników.Masę przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i posypujemy orzechami . Pieczemy w 175 stopniach przez około 40 minut .