Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto marchewkowe.:) Przepis na blaszkę o wymiarach 25 na 35 cm.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Składniki
Wymieszaj w misce startą marchewkę,cukier,jajka,olej i mus z banana lub jabłka.
W drugiej misce wymieszaj suche składniki. Mokre składniki wymieszaj dokładnie z suchymi składnikami.
Gotowe ciasto przelej do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 175 stopni góra dół,bez termoobiegu. Piecz ciasto 30-40 minut.
Na wierzch ostudzonego,upieczonego ciasta możesz wyłożyć mascarpone lub ricotte. SMACZNEGO!!!:):):)