Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polewę można zrobić z 5 dkg margaryny, 5 dkg cukru pudru, 10 dkg gorzkiej czekolady, 1 łyżka mleka, 1/2 łyżeczki mąki ziemniaczanej. Wszystkie składniki roztopić na małym ogniu dodawać z wyjątkiem czekolady dodawać rozpuszczoną na parze czekoladę i od razu rozsmarować na cisto lub kupić gotową polewę.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425077
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10715
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425077
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10715
Składniki
Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywną pianę i dodać żółtka, do ubitych jaj dodać cukier i ubić dodać wszystkie składniki do ubitych jaj z cukrem ciągle ubijając. piec około 40 minut w piekarniku nagrzanym na 160 C. Na gotowe przestudzone cisto wylać polewę czekoladową.