Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne jesienne ciasto
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4135
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11325
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5291
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4135
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11325
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5291
Składniki
Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy cienką strużką olej, cukier wanilinowy, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, sodą i solą. MIESZAMY DREWNIANĄ ŁYŻKĄ. Dodajemy startą marchew i orzechy--> mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Pieczemy 40-50 min do tzw. suchego patyczka.