Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2289
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2289
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1301
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 278
Składniki
wszystkie składniki zagnieść, podzielić na dwie części. jedną częścią ciasta wyłożyć blachę, drugą część ciasta wstawić do zamrażalnika na 30 minut. podpiec pierwszą część w 180 st.c na delikatny złoty kolor przez około 10-minut. po ostygnięciu wyłożyć dżemem i starkować pozostałą zamrożoną część ciasta. piec około 20 minut na bardziej zlotawy kolor. po ostygnięciu można posypać cukrem pudrem. smacznego !