Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik pieczony na spodzie z rogalików z dodatkiem dżemu brzoskwiniowego.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7347
Składniki
1. Rogaliki układamy na dnie tortownicy.
2. Twaróg miksujemy z mlekiem, jajkami oraz budyniem. 3. Masę twarogową wykładamy na rogaliki. 4. Pieczemy 40 minut w 180 °C.
5. Po upieczeniu smarujemy dżemem brzoskwiniowym i posypujemy płatkami Migdałowymi. 6. Ciasto chłodzimy 1 godzinę.
7. Gotowe. 8. Smacznego.