Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik pieczony na spodzie z rogalików z dodatkiem dżemu brzoskwiniowego.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1235
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 242
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4329
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1235
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 242
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4329
Składniki
1. Rogaliki układamy na dnie tortownicy.
2. Twaróg miksujemy z mlekiem, jajkami oraz budyniem. 3. Masę twarogową wykładamy na rogaliki. 4. Pieczemy 40 minut w 180 °C.
5. Po upieczeniu smarujemy dżemem brzoskwiniowym i posypujemy płatkami Migdałowymi. 6. Ciasto chłodzimy 1 godzinę.
7. Gotowe. 8. Smacznego.