Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik pieczony na spodzie z rogalików z dodatkiem dżemu brzoskwiniowego.
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 173
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 591
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16884
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 730
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 173
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 591
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16884
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 730
Składniki
1. Rogaliki układamy na dnie tortownicy.
2. Twaróg miksujemy z mlekiem, jajkami oraz budyniem. 3. Masę twarogową wykładamy na rogaliki. 4. Pieczemy 40 minut w 180 °C.
5. Po upieczeniu smarujemy dżemem brzoskwiniowym i posypujemy płatkami Migdałowymi. 6. Ciasto chłodzimy 1 godzinę.
7. Gotowe. 8. Smacznego.