Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie ciacho, mimo, że wygląda bardzo skomplikowanie. Jego zrobienie zajmie godzinę.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 581
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4010
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 581
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4010
Składniki
Składniki na tortownicę o średnicy 24 cm. Całe jaja miksujemy z cukrem na puch. Dodajemy stopniowo mąkę przesianą z proszkiem. Miksujemy i dodajemy kakao. Pieczemy w 160 * - 45 minut lub do suchego patyczka. Na dno dałam papier do pieczenia. Boki zostawiłam suche. Wystudzone ciasto przecięłam na pół. Jabłka należy dosyć mocno podgrzać i wsypać galaretkę. Odstawić w chłodne miejsce, aby stężała. Żelatynę na polewę zalać łyżką zimnej wody. Odstawić na 5 minut. Następnie zalać wrzątkiem, wymieszać i wlać do jogurtu.