Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać dowolne owoce. Bardzo łatwy w przygotowaniu, a przy tym pyszny.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 47
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 32
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 47
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 32
Składniki
Jajka i cukier oraz cukier waniliowy ubić mikserem na puszystą masę. Ubijając dodawać pozostałe składniki. Ciasto wylać na wyłożoną papierem do pieczenia brytfannę (o wymiarach 35x20cm). Brzoskwinie pokroić i ułożyć na cieście. Zrobić kruszonkę: mąkę wymieszać z cukrem i wlać rozpuszczony tłuszcz. Posypać owoce. Piec około 55 minut w 180 stopniach.