Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać dowolne owoce. Bardzo łatwy w przygotowaniu, a przy tym pyszny.
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 95
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4443
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 95
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4443
Składniki
Jajka i cukier oraz cukier waniliowy ubić mikserem na puszystą masę. Ubijając dodawać pozostałe składniki. Ciasto wylać na wyłożoną papierem do pieczenia brytfannę (o wymiarach 35x20cm). Brzoskwinie pokroić i ułożyć na cieście. Zrobić kruszonkę: mąkę wymieszać z cukrem i wlać rozpuszczony tłuszcz. Posypać owoce. Piec około 55 minut w 180 stopniach.