Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto na oleju z malinami. Nie wiele składników, a smakuję naprawdę super.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Składniki
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia
Jajka ucieramy ze słodzikiem/cukrem na puszystą masę i dodajemy stopniowo mąkę z proszkiem. Na koniec wlewamy olej i wszystko miksujemy.
Masę przelewamy do formy (20 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzch wciskamy maliny oprószone delikatnie mąką i pieczemy 60 minut w 180 stopniach.