Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mam od przyjaciela,on wie co dobre:) Serdecznie Wam polecam:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5453
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 962
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11897
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5097
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1388
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5453
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 962
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11897
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5097
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1388
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać herbatniki. 2 galaretki agrestowe rozp.w szkl,wrzątku i wystudzić. Doać do serków i zmiksowac. Lekko tężejące wylać na herbatniki Dać do lodówki. Wyłozyć drugą warstwę hebatników. Na wierzch wylać galaretkę rozp.w 800ml wrzątku,tężejącą. Dać do lodówki. Śnieżki ubić na sztywno i rozprowadzić po wierzchu galaretki, Posypać startą białą czekoladdą orzeszkami piniowymi startymi i wiórkami kokosowymi.
Smacznego życzę!