Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho do kawy.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 105
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4211
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11525
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5514
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13649
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 105
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4211
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11525
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6592
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5514
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13649
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z cukrem na puch, następnie wymieszać z startym chlebem, proszkiem do pieczenia, kakao, i orzechami. Białka ubić na sztywno, delikatnie wymieszać z masą i przelać do wcześniej przygotowanej formy. Piec w temperaturze 180 stopni około 30 minut.