Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na ciasto z rabarbarem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Składniki
Wykonanie: Tłuszcz rozpuścić i ostudzić. Utrzeć dokładnie całe jajka z cukrami, dodać obie mąki, kilka kropel aromatu, wódkę i ponownie utrzeć. Przelać do przygotowanej foremki. Rabarbar obrać, pokroić i wcisnąć w ciasto. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 45 minut. Dla pewności sprawdzić drewnianym patyczkiem. Po upieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem pudrem.