Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto ucierane z owocami sezonowymi wilgotne i puszyste z dodatkiem kruszonki.Idealne na każdą okazję.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10199
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1944
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 743
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10199
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1944
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 743
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstawić do lodówki.
Rabarbar i truskawki opłukać.Truskawki obrać z szypułek , pokroić na pół.Rabarbar pokrój posyp cynamonem.
Margarynę rozpuścić zostawić do ostygnięcia.Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym dodać ostudzoną margarynę i maślankę, następnie mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą . Dokładnie wymieszać.
Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto na wierzch położ rabarbar i truskawki .Posyp kruszonką.Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180st.