Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto ucierane z owocami sezonowymi wilgotne i puszyste z dodatkiem kruszonki.Idealne na każdą okazję.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1100
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101561
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6046
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1100
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101561
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6046
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstawić do lodówki.
Rabarbar i truskawki opłukać.Truskawki obrać z szypułek , pokroić na pół.Rabarbar pokrój posyp cynamonem.
Margarynę rozpuścić zostawić do ostygnięcia.Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym dodać ostudzoną margarynę i maślankę, następnie mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą . Dokładnie wymieszać.
Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto na wierzch położ rabarbar i truskawki .Posyp kruszonką.Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180st.