Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Składniki
Na biszkopt nie podaję przepisu , bo przeważnie każdy robi po swojemu.
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Gdy zaczną tężeć dodać wiśnie. Wyłożyć na biszkopt.
Ser dwa razy zemleć . Jajka utrzeć z cukrem. Dodać do sera. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie. Śmietanę ubić na sztywno połączyć z ostudzoną żelatyną. Dodać do sera. Wymieszać. Wyłożyć na galaretkę. Dowolnie udekorować.