Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto , bez jajek. Troszkę inna wersja szarlotki sypanej:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 98
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Wymieszać mąkę, cukier, kaszę mannę oraz proszek do pieczenia. Śliwki wypestkować. W kwadratową blaszkę (25-25 cm) wsypać szklankę suchej mieszanki, poukładać śliwki, znowu szklankę mieszanki potem śliwki, na koniec ostatnią szklankę mieszanki. Na wierzch zetrzeć margarynę.
Piec około godziny aż wierzch będzie rumiany. SMACZNEGO