Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś podzielę się z wami pysznym przepisem na ciasto " uśmiech teściowej " jeżeli was interesuje zapraszam pod podany link
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15020
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1215
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1335
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 211
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15020
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1215
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1335
Niedawno na naszym stole pojawiła się kaukaska sałatka winegret, a raczej kau...
Odsłon: 211
Składniki
Przygotować jabłka obrać je wydrążyć środki i wszystkie pokroić w ósemki a następnie przygotować ciasto dodać wszystkie składniki i wyrabiać do połączenia się w jedną całość
Ciasto podzielić na dwie części jedną część wyłożyć do blaszki 35/25 wyłożonej papierem do pieczenia na ciasto ułożyć jabłka jedno przy drugim a na jabłka gorący ugotowany budyń
Na wyłożony budyń wyłożyć resztę ciasta. Gotowe ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego na 170 stopni i piec 55 minut do ładnego zarumienienia. Po upieczeniu pozostawić do ostygnięcia i posypać cukrem pudrem, wstawić do lodówki aby stężało
Tak wygląda po stężeniu w lodówce