Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś podzielę się z wami pysznym przepisem na ciasto " uśmiech teściowej " jeżeli was interesuje zapraszam pod podany link
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Przygotować jabłka obrać je wydrążyć środki i wszystkie pokroić w ósemki a następnie przygotować ciasto dodać wszystkie składniki i wyrabiać do połączenia się w jedną całość
Ciasto podzielić na dwie części jedną część wyłożyć do blaszki 35/25 wyłożonej papierem do pieczenia na ciasto ułożyć jabłka jedno przy drugim a na jabłka gorący ugotowany budyń
Na wyłożony budyń wyłożyć resztę ciasta. Gotowe ciasto wstawić do piekarnika nagrzanego na 170 stopni i piec 55 minut do ładnego zarumienienia. Po upieczeniu pozostawić do ostygnięcia i posypać cukrem pudrem, wstawić do lodówki aby stężało
Tak wygląda po stężeniu w lodówce