Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ciastko do dobrej herbatki. Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 671
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4038
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4004
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 671
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2049
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4038
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4004
Składniki
Wykonanie: Ser zmielić, utrzeć z margaryną, dodać żółtka, cukier i ucierać dalej. Następnie dodać mąkę z proszkiem, sodę, śmietanę i aromat waniliowy. Ubić pianę z białek i wymieszać z ciastem. Formę wysmarować tłuszczem, obsypać wiórkami kokosowymi i zalać ciastem. Wierzch ciasta również obsypać wiórkami, piec w temperaturze 160°C pół godziny-zostawić w ciepłym piekarniku do wystygnięcia.