Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 280
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 379
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 280
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 379
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Składniki
1. z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 5-6 części, upiec każdy placek osobno, wystudzić, 2. mąkę wymieszać z kakao i cukrem, rozrobić z mlekiem, ugotować budyń (uważać, żeby się nie przypalił), do gorącego dodać połamane czekolady, dokładnie wymieszać aż czekolady się rozpuszczą, dodać dowolne bakalie i ewentualnie alkohol, gorącą masą przełożyć placki, 3. czekoladę podgrzać na parze, dodać masło, polać ciasto, smacznego