Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu ciasto. Nie potrzebujemy miksera żeby je zrobić, wystarczy widelec, łyżka też da radę. Tak samo szybko znika ze stołu jak szybko się je robi. Można użyć dowolnych ulubionych owoców. Polecam!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3062
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 58
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 70
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3062
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 58
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 70
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Składniki
Składniki na kruszonkę wrzucamy do miseczki i mieszamy aż ze składników zrobi się ciasto. Wszystkie składniki na ciasto wrzucamy do miski i mieszamy widelcem przez kilka minut do połączenia składników. Ciasto przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia blaszki i wyrównujemy. Na wierzchu układamy owoce. Na owoce dajemy kruszonkę. Blaszkę z ciastem wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 st i pieczemy ok 50 min. Smacznego!