Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto bez pieczenia,bardzo smaczne.Robiłam je w lecie kiedy są świeże owoce,tak ,że serdcznie polecam na letnią porę:)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19855
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 494
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6902
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242949
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19855
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 494
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6902
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242949
Składniki
Blaszkę 25/25 wyłożyć biszkoptami. Śmietanki ubić dodając na końcu cukier puder. Serki mascarpone lekko zmiksować,dodać śmietanki ubite ,,oraz śmietan-fix. Krem podzielić na dwie części,do jednej dać połowę malin i porzeczek ,a do drugiej borówki 2 łyżki kakao i likier.Zostawić trochę ciemnego kremu na przykrycie ostatniej warstwy biszkoptów. Jasny krem wyłożyć na biszkopty.Na krem dać herbatniki. Na herbatniki dać ciemny krem Potem znów warstwę biszkoptów i resztę kremu. Wierzch udekorować owocami ,dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego!