Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i baaardzo dobre ciasto robi się szybko polecam.
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2382
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 795
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 420
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2382
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 795
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 420
Składniki
W pierwszej kolejności obrać i wydrążyć jabłka małym nożykiem Masło utrzeć z cukrem dodawać po 1 jajku i po 1łyżce mąki wymieszanej z proszkiem i cynamonem Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tortownicę, Do jabłek w dziurki włożyć nadzienie/dżem,rodzynki/
Na ciasto poukładać jabłka i wstawić do nagrzanego piekarnika. Na jabłka położyć masło.
Piec w temperaturze 180 stopni 50 min. Moje ciasto jest w większej tortownicy dodałam trochę więcej składników, jest super. Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem lub polać polewą lub stopioną czekoladą. SMACZNEGO