Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i baaardzo dobre ciasto robi się szybko polecam.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4362
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17594
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4362
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8957
Składniki
W pierwszej kolejności obrać i wydrążyć jabłka małym nożykiem Masło utrzeć z cukrem dodawać po 1 jajku i po 1łyżce mąki wymieszanej z proszkiem i cynamonem Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tortownicę, Do jabłek w dziurki włożyć nadzienie/dżem,rodzynki/
Na ciasto poukładać jabłka i wstawić do nagrzanego piekarnika. Na jabłka położyć masło.
Piec w temperaturze 180 stopni 50 min. Moje ciasto jest w większej tortownicy dodałam trochę więcej składników, jest super. Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem lub polać polewą lub stopioną czekoladą. SMACZNEGO