Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i baaardzo dobre ciasto robi się szybko polecam.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Składniki
W pierwszej kolejności obrać i wydrążyć jabłka małym nożykiem Masło utrzeć z cukrem dodawać po 1 jajku i po 1łyżce mąki wymieszanej z proszkiem i cynamonem Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tortownicę, Do jabłek w dziurki włożyć nadzienie/dżem,rodzynki/
Na ciasto poukładać jabłka i wstawić do nagrzanego piekarnika. Na jabłka położyć masło.
Piec w temperaturze 180 stopni 50 min. Moje ciasto jest w większej tortownicy dodałam trochę więcej składników, jest super. Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem lub polać polewą lub stopioną czekoladą. SMACZNEGO