Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto dla osób będących na diecie bezmlecznej, ale oczywiście nie tylko :) Smacznego.
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 81
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 118
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34474
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 901
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 81
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 118
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34474
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 901
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej oraz mąkę połączoną z przyprawami, sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodać cukinię, startą na tarce (wcześniej obieram ze skórki). Delikatnie wymieszać w celu dokładnego połączenia składników. Przelać masę do podłużnej foremki lub dwóch krótkich, ale muszą być wąskie. Posypać orzechami. Piec około 60 minut w 160 st. z termoobiegiem.