Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ciasto dla osób będących na diecie bezmlecznej, ale oczywiście nie tylko :) Smacznego.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 104
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 266
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 313
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 104
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 266
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 313
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym. Dodać olej oraz mąkę połączoną z przyprawami, sodą i proszkiem do pieczenia. Następnie dodać cukinię, startą na tarce (wcześniej obieram ze skórki). Delikatnie wymieszać w celu dokładnego połączenia składników. Przelać masę do podłużnej foremki lub dwóch krótkich, ale muszą być wąskie. Posypać orzechami. Piec około 60 minut w 160 st. z termoobiegiem.