Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciasto łatwe do zrobienia
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8962
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15202
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8962
Składniki
-jajka ubić z cukrem, szczyptą soli, cukrem na płynna masę. Dodać skórkę cytrynową, mąkę, cynamon, proszek do pieczenia. -jabłka obrać , pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny żeby nie czerniały. Wymieszą z ciastem. -okrągłą tortownicę posmarować masłem, wyłożyć papierem do pieczenia ( papier przyklei się). Wlać ciasto.
piec w piekarniku dół+ termoobieg, 180st, 55minut. Ew. posypać cukrem pudrem.