Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Składniki
Obrane jabłka kroimy w dość duże cząstki mieszamy z cukrem,olejem ,kakao odstawiamy w chłodne miejsce na 1-2 godziny(należ co jakiś czas zamieszać)dodajemy jajka mieszamy,dodajemy resztę suchych składników i orzechy dokładnie mieszamy wykładamy na przygotowaną dużą blachę(papier lub natłuszczonej i wysypanej) .Pieczemy ok 50-55 minut w temperaturze 180 2. Polewa-2łyżki margaryny Kasi,troszeczkę mleka rozpuszczamy na parze ,po zdjęciu z ogrzewania miksuję z 2 żółtkami i łyżką gęstej śmietany polewa jest miękka i smaczna