Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, mokre, świetne dla rzadko piekących, bez doświadczenia, zawsze wychodzi
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 221
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20321
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 221
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20321
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem. Do powstałej masy dodajemy przesianą przez sito mąkę i proszek do pieczenia.
Wlewamy do formy nasmarowanej margaryną i obsypanej bułką tartą lub kaszą manną. Wkładamy pokrojone w ćwiartki jabłka.
Pieczemy w temp. 160 stopni przez ok 40 - 50 min. Po wystygnięciu dekorujemy cukrem pudrem. Smacznego.