Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, mokre, świetne dla rzadko piekących, bez doświadczenia, zawsze wychodzi
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11016
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13279
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11016
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13279
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem. Do powstałej masy dodajemy przesianą przez sito mąkę i proszek do pieczenia.
Wlewamy do formy nasmarowanej margaryną i obsypanej bułką tartą lub kaszą manną. Wkładamy pokrojone w ćwiartki jabłka.
Pieczemy w temp. 160 stopni przez ok 40 - 50 min. Po wystygnięciu dekorujemy cukrem pudrem. Smacznego.