Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, mokre, świetne dla rzadko piekących, bez doświadczenia, zawsze wychodzi
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 68
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem. Do powstałej masy dodajemy przesianą przez sito mąkę i proszek do pieczenia.
Wlewamy do formy nasmarowanej margaryną i obsypanej bułką tartą lub kaszą manną. Wkładamy pokrojone w ćwiartki jabłka.
Pieczemy w temp. 160 stopni przez ok 40 - 50 min. Po wystygnięciu dekorujemy cukrem pudrem. Smacznego.