Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne ciacho z aksamitnym kremem, mniamm :)
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 143
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 227
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 77
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2968
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 148
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 143
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 227
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 77
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2968
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 148
Składniki
przygotuj formę 24/20 przygotowanie biszkoptu; Białka zmiksować na sztywno z cukrem. Dodawać stopniowo po jednym żółtku, na koniec przesianą mąkę z proszkiem. Ciasto wylać na wyłożoną papierem do pieczenia formę. Piec 15 minut w 160* przygotowanie kremu budyniowego; Dwie szklanki mleka zagotować z cukrami i wanilią. Pozostałe mleko wymieszać z żółtkami, skrobią i mąką. Mleko z makami i żółtkami wlać na gotujące mleko z cukrem. Wyjdzie budyń. Garnek nakryć folią i odstawić do całkowitego wystygnięcia. Kostkę masła zmiksować i dodawać po łyżce zimnego budyniu. Masę wyłożyć na upieczony biszkopt. Na wierzch pookładać krakersy.