Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto, które robi się bardzo szybko.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10363
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4189
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10363
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4189
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423345
Składniki
Banany zblendować. Papkę bananową przełożyć do miski miksera. Dodać masło orzechowe, 4 łyżki oleju, dwie czubate łyżki miodu i 2 jajka, zmiksować. Do mąki dodać 1 łyżeczkę sody oczyszczonej, wymieszać, dodać do reszty składników i jeszcze chwilę miksować na najniższych obrotach. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto wlać do formy. Wstawić do nagrzanego na 180°C piekarnika. Piec 45-50 minut.