Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jedynie 90 sekund żeby przygotować porcję kakaowego ciasta. Zobaczcie jakie składniki ze sobą połączyć, aby móc cieszyć się tymi słodkościami.
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1174
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 169
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 34
Ciekawym daniem z województwa podkarpackiego jest pamuła glinicka. Danie to z...
Odsłon: 61
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 103
Taratuszki to tradycyjne, ukraińskie ciasteczka smażone na głębokim tłuszczu,...
Odsłon: 1174
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 169
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 34
Ciekawym daniem z województwa podkarpackiego jest pamuła glinicka. Danie to z...
Odsłon: 61
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 103
Składniki
Masło rozpuść w wysokim kubku w mikrofalówce. Następnie wbij jajko i roztrzep je wraz z masłem za pomocą widelca. Dodaj mleko, cukier, pastę waniliową i zamieszaj. Na sam koniec wsyp mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Ponownie wymieszaj masę.
Całość włóż do mikrofalówki ustawionej na maksimum mocy i podgrzewaj przez 90 sekund. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.