Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1809
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1172
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2260
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1809
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1172
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2260
Składniki
Ciasto: żagnieśc ciasto z wszystkich składnikó.Podzielić na dwie części.Na jeden placek nałożyć polewę orzechową.Piec po 15 min. w tem.180 stponi.
Przepis na polewę: Margaryne rozpuścić na patelni na małym ogniu, Dodać miód i cukier-wymieszać.Dodać orzechy i prażyć 3 minuty.
Przepis na krem: Z mleka,mąki i budyniu śmietankowego ugotować budyń.Masło utrzeć z cukrem pudrem i dodawać po troche wystudzony budyń.Utrzeć aż będzie puszyste.
Ciasto bez polewy-Krem-Ciasto z polewą.