Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 377
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 377
Składniki
Ciasto: żagnieśc ciasto z wszystkich składnikó.Podzielić na dwie części.Na jeden placek nałożyć polewę orzechową.Piec po 15 min. w tem.180 stponi.
Przepis na polewę: Margaryne rozpuścić na patelni na małym ogniu, Dodać miód i cukier-wymieszać.Dodać orzechy i prażyć 3 minuty.
Przepis na krem: Z mleka,mąki i budyniu śmietankowego ugotować budyń.Masło utrzeć z cukrem pudrem i dodawać po troche wystudzony budyń.Utrzeć aż będzie puszyste.
Ciasto bez polewy-Krem-Ciasto z polewą.