Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425366
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10787
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425366
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10787
Składniki
Ciasto: żagnieśc ciasto z wszystkich składnikó.Podzielić na dwie części.Na jeden placek nałożyć polewę orzechową.Piec po 15 min. w tem.180 stponi.
Przepis na polewę: Margaryne rozpuścić na patelni na małym ogniu, Dodać miód i cukier-wymieszać.Dodać orzechy i prażyć 3 minuty.
Przepis na krem: Z mleka,mąki i budyniu śmietankowego ugotować budyń.Masło utrzeć z cukrem pudrem i dodawać po troche wystudzony budyń.Utrzeć aż będzie puszyste.
Ciasto bez polewy-Krem-Ciasto z polewą.