Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 97
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 168
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 139
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 106
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1285
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 97
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 168
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 139
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 106
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1285
Składniki
Ciasto: żagnieśc ciasto z wszystkich składnikó.Podzielić na dwie części.Na jeden placek nałożyć polewę orzechową.Piec po 15 min. w tem.180 stponi.
Przepis na polewę: Margaryne rozpuścić na patelni na małym ogniu, Dodać miód i cukier-wymieszać.Dodać orzechy i prażyć 3 minuty.
Przepis na krem: Z mleka,mąki i budyniu śmietankowego ugotować budyń.Masło utrzeć z cukrem pudrem i dodawać po troche wystudzony budyń.Utrzeć aż będzie puszyste.
Ciasto bez polewy-Krem-Ciasto z polewą.