Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchny, wilgotny i długo świeży, a co najważniejsze pyszny.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ubić jaja (można najpierw same biała, a później dodać żółtka).Dodać cukier. Miksować do rozpuszczenia cukru. Następnie dodać olej, a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem do wypieków. Ułożyć owoce i posypać kruszonką.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ca 30 min.