Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchny, wilgotny i długo świeży, a co najważniejsze pyszny.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 211
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 211
Składniki
Ubić jaja (można najpierw same biała, a później dodać żółtka).Dodać cukier. Miksować do rozpuszczenia cukru. Następnie dodać olej, a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem do wypieków. Ułożyć owoce i posypać kruszonką.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ca 30 min.