Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchny, wilgotny i długo świeży, a co najważniejsze pyszny.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3678
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3794
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 361
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 665
Składniki
Ubić jaja (można najpierw same biała, a później dodać żółtka).Dodać cukier. Miksować do rozpuszczenia cukru. Następnie dodać olej, a na końcu mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem do wypieków. Ułożyć owoce i posypać kruszonką.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ca 30 min.