Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego ciasta nie muszę namawiać, każdy wie że jest bardzo smaczne i nie potrzeba specjalnych umiejętności aby je przygotować .....
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1309
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1309
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39399
Składniki
Białka ubić na sztywno i stopniowo dodawać cukier dalej ubijając do wyczerpania cukru. Następnie dodajemy żółtka,wodę,oliwę,mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość delikatnie łączymy za pomocą drewnianej łyżki. Blacha 24 x 40 Truskawki obrać z szypułek, opłukać pod bieżącą wodą Jedną galaretkę truskawkową rozpuścić w 250 ml wody , Biszkopt nasączyć,następnie ubić 250 ml śmietany na sztywno, wlać jedną rozpuszczoną chłodną galaretkę połączyć mikserem, wylać to na nasączony biszkopt, Poukładać truskawki zalać tężejącą galaretką truskawkową 4 galaretki rozpuścić w 7 szklankach wody Włożyć do lodówki na kilka godzin
Smacznego !!!!