Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do wypróbowania ,sprawdzone .
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 199
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 59
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 80
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 199
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 59
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 80
Składniki
Całe jajka wbijamy do miski,dodajemy cukier i cukier waniliowy.Ubijamy na puszystą masę następnie dodajemy mąkę i mleko,proszek do pieczenia i na końcu olej.Ciasto dzielimy na 2 części do jednej dodajemy kakao.Pierwszą część wlewamy do blaszki na to dajemy część z kakao i układamy wiśnie.
Pieczemy 30-35 minut. w temp.180 stopni